Дробот, Віра ІванівнаПисарець, Ольга Петрівна2017-02-072017-02-072016Патент 104085 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01) Спосіб виробництва хлібобулочних виробів / Дробот В. І., Писарець О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201506861 ; заявл. 10.07.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24774Спосіб виробництва хлібобулочних виробів передбачає заварювання кукурудзяного борошна та внесення концентрованої молочнокислої закваски. В основу корисної моделі поставлена задача покращення якості пшенично-кукурудзяних хлібобулочних виробів. Bakery production method involves brewing corn flour and the introduction of concentrated lactic leaven. The basis of the utility model the task of improving the quality of wheat and corn bread.uk-UKборошняна сумішпшеничне борошнокукурудзяне борошноконцентрована молочнокисла заквасказаваркакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівflour mixturewheat flourcorn flourconcentrated lactic leavenbrewingСпосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084)Other