Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичДухнич, Марія СтаніславівнаГерасименко, Марина Юріївна2018-08-172018-08-172014Патент на корисну модель 91944, МПК А23L1/00 Композиція для виробництва емульгованого продукту / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Духнич М. С., Герасименко М. Ю. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2014 01048 ; заявл. 04.02.2014, опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28089Композиція для виробництва емульгованого продукту містить рослинно-білковий компонент, харчові солі, загусники. Як рослинно-білковий компонент композиція містить сухий молочний концентрат або суху молочну сроватку, як харчові солімістить кухонну сіль та фосфати харчові, як загусники – борошно рисове, крохмаль, карбоксиметилцелюлозу, камідь гуару. The composition for the production of emulsified product contains plant-protein component, food salt, thickeners. How to plant-protein component composition comprises dry milk or dry milk concentrate srovatku as food salt contains sodium chloride and phosphates food as thickeners - rice flour, starch, carboxymethylcellulose, guar gum.емульгований продуктрослинно-білковий компоненткарбоксиметилцелюлозакамідь гуаруemulsified productplant-protein componentcarboxymethylcelluloseguar gumкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виробництва емульгованого продукту (Патент на корисну модель № 91944)Other