Композиція для виробництва емульгованого продукту (Патент на корисну модель № 91944) - Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Духнич, Марія Станіславівна; Герасименко, Марина Юріївна (My University, 2014)
Композиція для виробництва емульгованого продукту містить рослинно-білковий компонент, харчові солі, загусники. Як рослинно-білковий компонент композиція містить сухий молочний концентрат або суху молочну сроватку, як харчові солімістить кухонну сіль та фосфати харчові, як загусники – борошно рисове, крохмаль, карбоксиметилцелюлозу, камідь гуару. The composition for the production of emulsified product contains plant-protein component, food salt, thickeners. How to plant-protein component composition comprises dry milk or dry milk concentrate srovatku as food salt contains sodium chloride and phosphates food as thickeners - rice flour, starch, carboxymethylcellulose, guar gum.
Keywords: емульгований продукт; рослинно-білковий компонент; карбоксиметилцелюлоза; камідь гуару; emulsified product; plant-protein component; carboxymethylcellulose; guar gum; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів