Міжнародна торгівля - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2007)
В курсі лекцій подано навчальний матеріал дисципліни «Міжнародна торгівля». Мета дисципліни – формування у студентів розуміння закономірностей, логіки та механізмів міжнародної торгівлі, отримання знань і практичних навичок щодо сучасних форм організації та методів міжнародного обміну товарами й послугами. The course lectures are given educational material subjects "International trade". The purpose of discipline - the formation of students' understanding of the principles, logic and mechanisms of international trade, gaining knowledge and practical skills in modern forms and methods of international exchange of goods and services.
Keywords: міжнародні ринки; торгівля; міжнародний обмін; міжнародні торговельні відносини; international markets; trade; international exchange; international trade relations; кафедра маркетингу