Біловол, Вероніка БорисівнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-072024-11-072022Біловол, В. Розробка системи моніторингу безпечності виробництва лассі у закладі ресторанного господарства / В. Біловол, Н. Ющенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 235.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45476ukлассікрафтове виробництвоНАССРlassicraft productionHACCPкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка системи моніторингу безпечності виробництва лассі у закладі ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782