Самойленко, І. П.Корецька, Ірина ЛьвівнаКовалевська, Єлизавета Іванівна2012-12-032012-12-032012Самойленко, І. П. Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Ukrainian food journal. - 2012. - № 1. - С. 30-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3953Досліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії. The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.uk-UKемульсійні системимодифіковані крохмаліфізико-хімічні параметриemulsion systemsmodified starchesphysical and chemical parametersкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВластивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних системArticle