Скроцька, Оксана ІгорівнаПенчук, Юрій МиколайовичСкроцький, С. О.Гавриленко, Михайло МиколайовичСмірнова, Г. Ф.2012-04-152012-04-152010Скроцька О. І. Виділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерел / О. І. Скроцька, Ю. М. Пенчук, С. О. Скроцький, М. М. Гавриленко, Г. Ф. Смірнова // Харчова промисловість. - 2010. - № 9. С. 49-52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/867У ході проведених робіт були ізольовані ацетоно-бутилові бактерії з різних природних джерел. Визначена кількість синтезованого ними ацетону та здійснено порівняльний аналіз найбільш активних ізолятів ацетоно-бутилових бактерій. During the work stains of acetone-butanol bacteria were isolated from different natural sources. It was evaluated an amount of acetone produced by bacteria. Comparative analysis of the most active acetone-butanol bacteria’s stains was performed.uk-UKацетоно-бутилові бактеріїацетонacetone-butanol bacteriaacetoneкафедра біотехнології і мікробіологіїВиділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерелArticle