Особливості проведення екологічного аудиту у м’ясопереробній галузі - Білик, Ліна; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
В роботі наводяться особливості проведення екологічного аудиту м'ясопереобних підприємств на прикладі ПрАТ "Козятинський м’ясокомбінат". The thesis presents the features of conducting an environmental audit of meat processing enterprises on the example of PJSC "Kozyatyn meat-packing plant".
Keywords: управління підприємством; екологічний аудит; environmental audit; enterprise management; кафедра експертизи харчових продуктів