Білик, ЛінаПопова, Наталія Вікторівна2019-06-032019-06-032019Білик, Л. Особливості проведення екологічного аудиту у м’ясопереробній галузі / Л. Білик, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29420В роботі наводяться особливості проведення екологічного аудиту м'ясопереобних підприємств на прикладі ПрАТ "Козятинський м’ясокомбінат". The thesis presents the features of conducting an environmental audit of meat processing enterprises on the example of PJSC "Kozyatyn meat-packing plant".uk-UKекологіяаудитм'ясопереробкаenvironmentalauditmeat processingкафедра експертизи харчових продуктівОсобливості проведення екологічного аудиту у м’ясопереробній галузіArticle