Впровадження ефективних товарних стратегій на підприємстві - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Старолєтова, Тетяна Андріївна (My University, 2021)
У статті розглядаються питання формування та впровадження товарної стратегії на підприємстві. Розглянуто сутність, класифікацію та процеси розроблення понять ‟стратегія інновації”, ‟стратегія варіації” та ‟стратегія елімінації”. Визначено місце товарних стратегій в загальній стратегії підприємства, окреслені проблемні моменти формування товарної стратегії.
Keywords: товарна стратегія; стратегія інновації; стратегія варіації; стратегія елімінації; кафедра маркетингу