Дулька, Ольга СтепанівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичШидловська, Олена Броніславівна2023-06-292023-06-292023Дулька, О. Тенденції провадження крафтових напоїв у закладах ресторанного господарства / О. Дулька, В. Прибильський, О. Шидловська // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40960Проведено дослідження стану ринку крафтового пиво, фруктових водів безалкогольних напої, зокрема комбучі, які набувають все більшої популярності у закладах ресторанного господарства.otherкрафтові напоїкомбучазаклади ресторанного господарстваkombucharestaurantsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра готельно-ресторанної справиТенденції провадження крафтових напоїв у закладах ресторанного господарстваThesis