Тарас Шевченко в житті та творчості Андрія Малишка - Гаєвська, Надія Марківна; Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2014)
У статті йдеться про роль Т. Шевченка в житті та творчості А. Малишка. In article Rech are talking about life and creativity A.Malshko.
Keywords: вплив; почуття; поезія; лірика; архетип; effect; feeling; poezyya; lyrics; archetype; кафедра гуманітарних дисциплін