Інноваційні напрямки розвитку агротуризму в Україні - Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шевела, Яна Сергіївна (My University, 2016)
Стаття розкриває основні тенденції розвитку агротуризму в Україні та інноваційні для вітчизняної практики види туристичних занять. Досліджено закордонний досвід агротуристичної діяльності. Проаналізовано інноваційні напрямки розвитку агротуризму в Україні, наведена доцільність впровадження нових видів агророзваг з огляду на економічну ефективність та існуючий природничо-ресурсний потенціал України. The article reveals the major trends of agritourism in Ukraine and innovative types of travel activities for domestic practice. Investigated foreign experience of agritourism activities. Analyzed innovative directions of agritourism in Ukraine, presented feasibility of the introduction of new agro entertainments in view of economic efficiency and existing natural resource potential of Ukraine.
Keywords: агротуризм; agritourism; агророзваги; agro entertainment; туристичні послуги; tourism services; кукурудзяний лабіринт; labyrinth of corn; кафедра готельно-ресторанної справи