Магнітний фільтр (Деклараційний патент №57236А) - Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2003)
Винахід відноситься до області одержання фільтрів для очищення робочих середовищ у магнітному полі та може використовуватись для очищення води від феромагнітних домішок у харчовій промисловості і дозволяє підвищити ефективність процесу очищення. A magnetic filter comprising non-ferromagnetic casing, magnetic system, set of tips from ferromagnetic granules, water inlet and outlet pipes.
Keywords: феромагнітні елементи; ferromagnetic granules; магнітне поле; магнітогідродинамічне перемішування; magnetic field; magnetohydrodynamic stirring; кафедра технології оздоровчих продуктів