Олабоді, Олена Вячеславівна2021-06-032021-06-032021Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 176 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34267Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій з загальної хімічної технології та хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations on general chemical technology and chemical technologies of food additives and cosmetics. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.косметичні виробихімічні реакторихімічні технологіїхіміко-технологічна системамінеральна сировинаводаповітряорганічний синтезвисокомолекулярні сполукихарчові добавкиchemical technologieschemical reactorschemical-technological systemmineral raw materialswaterairorganic synthesismacromolecular compoundsfood additivescosmetic productsХімічні технології харчових добавок та косметичних засобівOther