Марченко, Юлія МиколаївнаПопова, Наталія ВікторівнаПетруша, Оксана Олександрівна2016-04-272016-04-272015Марченко, Ю. М. Виробництво житньо-пшеничної булочки збагаченої грецьким горіхом, сушеним виноградом, насінням соняшнику та кунжуту / Ю. М. Марченко, Н. В. Попова, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 200-202.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23013uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхарчова цінністьжитньо-пшеничні булочкизбагаченняenrichmentnutritional valueRye-wheat bunsВиробництво житньо-пшеничної булочки збагаченої грецьким горіхом, сушеним виноградом, насінням соняшнику та кунжутуThesis