Прокопенко, Дарина СергіївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2016-09-292016-09-292016Прокопенко, Д. С. Стулки гороху - нетрадиційне джерело біологічно активних речовин / Д. С. Прокопенко, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24245Вивчення харчового статусу населення України в останні роки свідчить про тенденцію його погіршення, що зумовлено зміною екологічної і соціально- економічної ситуації. Study of the nutritional status of the population of Ukraine in recent years indicates a trend of its deterioration, due to changing environmental and socio-economic situation.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівcтулки горохунетрадиційна рослинна сировинабіологічно активні речовиниfold peasunconventional plant materialbiologically active substancesСтулки гороху - нетрадиційне джерело біологічно активних речовинOther