Стулки гороху - нетрадиційне джерело біологічно активних речовин - Прокопенко, Дарина Сергіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2016)
Вивчення харчового статусу населення України в останні роки свідчить про тенденцію його погіршення, що зумовлено зміною екологічної і соціально- економічної ситуації. Study of the nutritional status of the population of Ukraine in recent years indicates a trend of its deterioration, due to changing environmental and socio-economic situation.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; cтулки гороху; нетрадиційна рослинна сировина; біологічно активні речовини; fold peas; unconventional plant material; biologically active substances