Прогнозування витрат на інноваційну діяльність - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2012)
В статті досліджується результативність використання окремих видів інноваційних витрат, їх вплив на обсяг реалізованої інноваційної продукції і розглянуті основні підходи щодо визначення оптимальної структури інноваційних витрат в промисловості на основі їх результативності. In the article the impact of the use of certain types of innovation expenditures and their impact on the volume of sales of innovative products and the basic approaches to determine the optimal structure of innovation expenditures in the industry based on their effectiveness.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; витрати на інновації; innovative cost