Накопление спирта, примесей и биомассы при сбраживании мелассы гибридными дрожжами - Куц, Анатолий Михайлович; Шевченко, Анатолий Маркович; Суходол, Виктория Фоминична; Мальцев, Петр Михайлович; Shevchenko, Anatoliy (My University, 1976)
Стаття присвячена вивченню утворення спирту, біомаси, вторинних та побічних продуктів бродіння при зброджування мелясного сусла гібридними дріжджами 13, 26, 71, 93, 94, 112, 176, 202, 203, 279 порівняно з дріжджами раси В. The article is devoted to study the formation of alcohol, biomass, secondary and byproducts of molasses fermentation by hybrid yeast 13, 26, 71, 93, 94, 112, 176, 202, 203, 279 in compared with yeast race V.
Keywords: бродіння; меляса; накопичення біомаси; дріжджі; fermentation; biomass accumulation; molasses; yeast; alcohol; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства