Куц, Анатолий МихайловичШевченко, Анатолий МарковичСуходол, Виктория ФоминичнаМальцев, Петр МихайловичShevchenko, Anatoliy2015-02-262015-02-261976Накопление спирта, примесей и биомассы при сбраживании мелассы гибридными дрожжами / А. М. Куц, В. Ф. Суходол, А. М. Шевченко, П. М. Мальцев // Пищевая технология : известия вузов СССР. – 1976. – № 3. – С. 77– 82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19544Стаття присвячена вивченню утворення спирту, біомаси, вторинних та побічних продуктів бродіння при зброджування мелясного сусла гібридними дріжджами 13, 26, 71, 93, 94, 112, 176, 202, 203, 279 порівняно з дріжджами раси В. The article is devoted to study the formation of alcohol, biomass, secondary and byproducts of molasses fermentation by hybrid yeast 13, 26, 71, 93, 94, 112, 176, 202, 203, 279 in compared with yeast race V.otherбродіннямелясанакопичення біомасидріжджіfermentationbiomass accumulationmolassesyeastalcoholкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНакопление спирта, примесей и биомассы при сбраживании мелассы гибридными дрожжамиArticle