Інтенсифікація масообміну в процесах аерації середовищ - Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Романюк, Артем (My University, 2014)
Інтенсифікація масообмінних процесів в газорідинних середовищах потребує силових втручань, які змінюють гідродинамічні характеристики систем. Intensification of mass transfer processes in the gas-liquid environments require security interventions that alter the hydrodynamic characteristics of systems.
Keywords: аерація; інтенсифікація; масообмін; mass transfer; aeration; intensification; интенсификация; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки