Дейниченко, Людмила ГригорівнаБуряк, Дар'я Олександрівна2021-09-202021-09-202020Дейниченко, Л. Г. Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів / Л. Г. Дейниченко, Д. О. Буряк // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : матеріали XXІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2020. – С. 247.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35421У статті доведено доцільність використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних кондитерських напівфабрикатів.otherмолочно-білковий концентрат з пюре калиниоздоблювальний кондитерський напівфабрикатmilk-protein concentrate with viburnum pureeconfectionery decorating semi-finished productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатівThesis