Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів - Дейниченко, Людмила Григорівна; Буряк, Дар'я Олександрівна (My University, 2020)
У статті доведено доцільність використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних кондитерських напівфабрикатів.
Keywords: молочно-білковий концентрат з пюре калини; оздоблювальний кондитерський напівфабрикат; milk-protein concentrate with viburnum puree; confectionery decorating semi-finished products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції