Управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості - Ткач, Уляна Володимирівна (My University, 2015)
У дисертації висвітлено теоретичні підходи до визначення таких понять, як «інноваційні ризики» та «управління інноваційними ризиками». Здійснено теоретичний аналіз сутності управління інноваційними ризиками в сучасних умовах. Обґрунтовано методичні підходи до оцінки інноваційного ризику в умовах невизначеності на підприємствах харчової промисловості. The dissertation highlights theoretical approaches to the definition of such concepts as "innovative risk" and "risk management innovation". The theoretical analysis of the essence of innovative risks magagement in the modern world is made. Grounded the methodical approaches to the assessment of innovative risk under uncertainty in the food industry are proved.
Keywords: ризик інноваційної діяльності; управління інноваційними ризиками; innovative risk; risk of innovation activity