Сухі сніданки глазуровані (Деклараційний патент на корисну модель № 42575) - Сирохман, Іван Васильович; Гирка, Ольга Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2009)
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру сухих сніданків глазурованих. Сухі сніданки глазуровані, що містять цукрову пудру та сироп, відрізняються тим, що крім основних компонентів використовуються повітряні зерна пшениці, олія лляна, лецитин, молоко сухе знежирене, порошок з плодів шипшини, ефірна олія шавлії мускатної, розчин олійний 10 %-ний вітаміну Е. Utility model patent. A recipe breakfast cereal glazed. Dry breakfast sweets containing powdered sugar and syrup, characterized in that in addition to the main components used in air wheat, flaxseed oil, lecithin, milk powder, powder of rosehip, essential oil clary, 10% solution of oil-tion of vitamin E.
Keywords: повітряні зерна пшениці; олія лляна; порошок з плодів шипшини; ефірна олія шавлії мускатної; air wheat; oil on linen; powder from rosehips; essential oils of clary; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів