Сардельки ’’Кролячі’’ (Патент на корисну модель № 86339) - Аветян, Едуард Георгійович; Пешук, Людмила Василівна (My University, 2013)
Задачею корисної моделі є створення рецептури сардельок на основі м'яса кролів. The aim is to create a useful model formulation sausages from meat rabbits.
Keywords: м’ясо кроля; біомаса грибів глива; сардельки; rabbit; mushroom oyster biomass; sausage; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів