Лінгводидактичний підхід в моделі професійно орієнтованого навчання діалогічного мовлення майбутніх фахівців сфери обслуговування з використанням електронних засобів у процесі вивчення німецької мови як другої іноземної після англійської - Окопна, Яна Володимирівна (My University, 2010)
Статтю присвячено лінгводидактичному підходу в моделі професійно орієнтованого навчання діалогічного мовлення майбутніх фахівців сфери обслуговування з використанням електронних засобів у процесі вивчення німецької мови як другої іноземної після англійської. The article is devoted to Linguodidactical approach to model professionally oriented dialogue speech training of future specialists in service sphere with the using of electronic tools in the study of German as a second foreign language after English.
Keywords: діалогічне мовлення; ділова гра; студенти другого курсу; немовний вищий навчальний заклад; dialogical speech; role play; second year students; кафедра іноземних мов професійного спрямування