Спосіб виробництва ферментованого напою з комбінованим складом сировини (Патент на корисну модель № 152652) - Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2023)
Спосіб виробництва ферментованого напою з комбінованим складом сировини включає нормалізацію молока, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження до температури заквашування, заквашування, сквашування та охолодження. При цьому в процесі нормалізації вносять сироватково-рослинну суміш, яку отримують із бульби Cyperus esculentus та підсирної молочної сироватки. The method of producing a fermented drink with a combined composition of raw materials includes milk normalization, homogenization, pasteurization, cooling to the fermentation temperature, fermentation, fermentation and cooling. At the same time, in the process of normalization, a whey-plant mixture is added, which is obtained from the tuber of Cyperus esculentus and whey.
Keywords: молочний напій; milk drink; смикавець їстівний; молочна сироватка; milk whey; кафедра технології молока і молочних продуктів