Проблеми зайнятості молоді - Саухіна, Олена Віталіївна; Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2014)
У сучасних умовах все більш актуальними стають проблеми працевлаштування випускників вузів, найповнішої реалізації їх професійного та особистісного потенціалу. In modern conditions become increasingly urgent problems of employment of college graduates fullest realization of their professional and personal potential.
Keywords: проблеми зайнятості; молодь; працевлаштування; employment issues; youth; employment; кафедра гуманітарних дисциплін