Виховна робота як найважливіша функція кафедри в університеті - Салатюк, Ніна Миколаївна (My University, 2013)
Результативність виховної роботи кафедри полягає в тому, що випускники університету мають бути не просто знаючими спеціалістами, а людьми творчими, духовно багатими із демократичним світобаченням. The impact of the educational work of the department is that university graduates should not just knowledgeable experts and creative people, spiritually rich with democratic worldview.
Keywords: кафедра економічної теорії; виховна робота; студенти; виховання; upbringing work; students; education