Напрями підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємства - Труш, Юлія Леонідівна; Лісовська, Олена Вячеславівна (My University, 2016)
Запорукою конкурентоспроможності, фінансової стійкості, платоспроможності, кредитоспроможності й отримання прибутку є ефективне використання ресурсного потенціалу підприємства. Пошук нових напрямків підвищення ефективності використання ресурсів та зниження витрат дозволить підприємствам займати лідируючі позиції в умовах жорсткої конкуренції на ринку. The key to competitiveness, financial stability, solvency, creditworthiness, and profitability is the efficient use of the resource potential of the enterprise. The search for new ways of increasing resource efficiency and cost reduction will allow enterprises to take a leading position in a highly competitive market.
Keywords: кафедра економіки і права; ресурсний потенціал; ефективність використання; фінансові ресурси; resource potential; efficiency, tangible; inancial resources