Дробот, Віра ІванівнаШевченко, Анастасія Олександрівна2021-04-202021-04-202018Патент на винахід 116739 UA, МПК A 21D 2/36 (2006.01) A21D 13/062 (2017.01) Діабетичний булочний виріб / В. І. Дробот, А. О. Шевченко ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а201704159 ; заявл. 26.04.2017 ; опубл. 25.04.2018, Бюл. № 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33475Діабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, клітковину висівок гречки, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, buckwheat bran fiber, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.otherказеїнгречкахарчові волокнафруктозахлібобулочний вирібcaseinbuchwheatfiberfructosebakery productкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДіабетичний булочний виріб (патент на винахід № 116739)Technical Report