Переваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачів - Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович (My University, 2021)
Сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєннями споживачів, а й удосконалити продукти та процеси компанії. В роботі розглянуто переваги впровадження системи НАССР для закладів ресторанного господарства та для споживачів.
Keywords: НАССР; харчова промисловість; якість; харчове законодавство; HACCP; food industry; quality; food legislation; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції