Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаАнтоненко, Артем Васильович2021-12-022021-12-022021Стукальська, Н. М. Переваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачів / Н. М. Стукальська, А. В. Антоненко // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 11–12 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 61–62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36684Сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєннями споживачів, а й удосконалити продукти та процеси компанії. В роботі розглянуто переваги впровадження системи НАССР для закладів ресторанного господарства та для споживачів.НАССРхарчова промисловістьякістьхарчове законодавствоHACCPfood industryqualityfood legislationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПереваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачівThesis