Велигорський, Данило Олегович2021-10-072021-10-072021Велигорський, Д. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва кефіру 3,2% жирності для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Данило Олегович Велигорський ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2021. – 103 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35854otherкефірорганолептичні показникифізико-хімічні показникисистема управління безпечністютехнологічна експертизакафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва кефіру 3,2% жирності для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»Other