Становлення україноцентричного світогляду студента на матеріалі художньої літератури - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2015)
Важливим засобом, що допомагає відобразити історичні події, зворушити душу, є художня література. Саме це джерело історичних знань має невичерпні можливості для осягнення минулого у художніх образах. An important tool that helps reflect historical events move the soul, is fiction. It is a source of historical knowledge has endless possibilities for the comprehension of the past in images.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; становлення україноцентричного світогляду; художня література; студент; formation of the Ukrainian centered outlook; fiction literature; student