Іваненко, ОльгаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаГавриш, Андрій Володимирович2014-10-312014-10-312014Вплив фруктових та овочевих порошків на технологічні властивості яєчного білка / О. О. Іваненко, О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, А. В. Гавриш // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 171.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17855Бурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.otherресторанне господарствосуфлеяєчний білокrestaurant managementegg whitesoufflesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВплив фруктових та овочевих порошків на технологічні властивості яєчного білкаOther