Вплив фруктових та овочевих порошків на технологічні властивості яєчного білка - Іваненко, Ольга; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2014)
Бурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.
Keywords: ресторанне господарство; суфле; яєчний білок; restaurant management; egg white; souffles; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи