Сучасні клінінгові технології в готельному господарстві - Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2021)
Стаття присвячена сучасному стану впровадження інноваційних клінінгових технологій в закладах готельного господарства. Обґрунтовано необхідність постійного впровадження інновацій на висококонкурентному ринку індустрії гостинності. The necessity of constant introduction of innovations in the highly competitive market of the hospitality industry is substantiated. Cleaning companies provide a wide range of cleaning work.
Keywords: клінінг готелю; індустрія гостинності; екологічній клінінг; cleaning; hospitality industry; ecological cleaning; кафедра готельно-ресторанної справи