Шуліка, Аліна ОлександрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2018-04-242018-04-242017Шуліка, А. О. Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловості / А. О. Шуліка, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 334–335.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27133Вода, її якість та безпечність є вирішальними аспектами якості та безпечності виробництв харчової продукції, тому вкрай необхідно дотримуватись вимог нормативної документації та проводити вхідних контроль на питну воду перед використанням у виробництві. Water, its quality and safety are decisive aspects of the quality and safety of food production, so it is extremely necessary to comply with the requirements of regulatory documentation and to conduct an input control on drinking water before use in production.питна водабезпечністьякістьнормуванняdrinking watersafetyqualityrationingкафедра експертизи харчових продуктівОцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловостіThesis