Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловості - Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2017)
Вода, її якість та безпечність є вирішальними аспектами якості та безпечності виробництв харчової продукції, тому вкрай необхідно дотримуватись вимог нормативної документації та проводити вхідних контроль на питну воду перед використанням у виробництві. Water, its quality and safety are decisive aspects of the quality and safety of food production, so it is extremely necessary to comply with the requirements of regulatory documentation and to conduct an input control on drinking water before use in production.
Keywords: питна вода; безпечність; якість; нормування; drinking water; safety; quality; rationing; кафедра експертизи харчових продуктів