Етапи формування мовленнєвої компетенції у читанні - Божок, Наталія Олексіївна; Власенко, Людмила Василівна (My University, 2009)
В статті аналізується мовленнєва компетенції читання та визначаються 2 основних етапи процесу її формування у студентів. Розкривається сутність основних етапів формування мовленнєвої компетенції читання.
Keywords: етапи; этапы; stages; мовленнєва компетенція; читання; языковая компетенция; чтение; language competence; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації