Технологія борошномельного виробництва - Перегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович (My University, 2011)
В конспекті лекцій наведено технології підготовки та помелу зерна пшениці та жито в борошно. In the abstract of lectures technologies of preparation and a milling of grain of wheat and a rye in a flour are resulted.
Keywords: зволожування; помел зерна; борошно; humidifying; milling of grain; flour; кафедра технології зберігання і переробки зерна