Перегуда, Микола АнтоновичХарченко, Євген Іванович2015-09-112015-09-112011Перегуда М. А. Технологія борошномельного виробництва : конспект лекцій для студентів спец. 6.051701 - «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / М. А. Перегуда, Є. І. Харченко. – К.: НУХТ, 2011. – 80 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21619В конспекті лекцій наведено технології підготовки та помелу зерна пшениці та жито в борошно. In the abstract of lectures technologies of preparation and a milling of grain of wheat and a rye in a flour are resulted.otherзволожуванняпомел зернаборошнобаланс помелуhumidifyingmilling of grainflourbalance of a millimgкафедра технології зберігання і переробки зернаТехнологія борошномельного виробництва : конспект лекційOther