Тіхонова, Наталія ОлександрівнаМежинська-Бруй, Олена Юріївна2015-02-272015-02-272014Тіхонова, H. O. Органічна продукція: переваги і недоліки / H. O. Тіхонова, О. Ю. Межинська-Бруй // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 5. – С. 98-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19579У статті досліджено переваги і недоліки органічної продукції, яка вважається корисною для людини й безпечною для навколишнього середовища. Визначено зміст поняття «органічна продукція», з'ясовано особливості її впливу на організм людини порівняно з неорганічною. The article discusses advantages and disadvantages of organic products. These products are considered useful for people and safe for the environment, due to the fact that pesticides, chemical fertilizers and genetically modified products are not used in their manufacturing process. The essense of organic food products has been defined, as well as their influence on a human organism compared to inorganic ones.otherекологічністьорганічні продуктипродовольча безпекаenvironmentalorganic productsfood safetyкафедра економіки праці та менеджментуОрганічна продукція: переваги і недолікиArticle