Фризер для виготовлення морозива (Патент на корисну модель № 71900) - Литовченко, Ігор Миколайович; Лиходід, Маргарита Юріївна; Батраченко, Олександр Вікторович (My University, 2012)
Патент на корисну модель « Фрізер для виготовлення морозива» включає формулу корисної моделі, суть якої полягає у тому, що додатково містить швидкохідну мішалку, швидкохідний вал, причому швидкохідний вал виконано пустотілим і він встановлений у підшипниках іншого валу. Patent for utility model « there is special equipment for manufacture of ice-cream» includes a formula utility model, the essence of which lies in the fact that additionally contains a high-speed mixer, high-speed shaft, and a high-speed shaft is hollow and it is installed in the bearings of the other shaft.
Keywords: фрізер; мішалка; холод; морозиво; the freezer; ice cream; containers; cold; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв