Вдосконалення асортименту та якості продукції при формуванні планів виробництва - Кутас, Олена Олександрівна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 1996)
Розглядаються напрямки планування підвищення якості продукції та вдосконалення асортименту продукції.
Keywords: range of dairy products; асортимент молочної продукції; кафедра економіки праці та менеджменту