Залежність питомого опору м'яса від частоти струму - Колесник, Вікторія; Лухтан, Тетяна Олександрівна; Кандибка, Петро Михайлович (My University, 2014)
Встановлена залежність питомого опору м'яса від частоти струму дозволяє визначати електричні витрати енергії в процесі його обробки шляхом прямого нагрівання в технологічних пристроях.
Keywords: питомий опір; м'ясо; частота струму; удельное сопротивление; мясо; частота тока; resistivity; meat; frequency current; кафедра електропостачання і енергоменеджменту