Колесник, ВікторіяЛухтан, Тетяна ОлександрівнаКандибка, Петро Михайлович2014-09-152014-09-152014Колесник, В. Залежність питомого опору м'яса від частоти струму / Вікторія Колесник, Тетяна Лухтан, Петро Кандибка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 377-378.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16778Встановлена залежність питомого опору м'яса від частоти струму дозволяє визначати електричні витрати енергії в процесі його обробки шляхом прямого нагрівання в технологічних пристроях.uk-UKпитомий опірм'ясочастота струмуудельное сопротивлениемясочастота токаresistivitymeatfrequency currentкафедра електропостачання і енергоменеджментуЗалежність питомого опору м'яса від частоти струмуThesis