Молочна промисловість : традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2018)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010–2016 рр. з актуальних питань розвитку молочної промисловості, стандартизації молочної продукції, теорії, методики та практики виробництва молока та молочних виробів, обладнання, пакувальних матеріалів, санітарії та гігієни. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Keywords: молочна промисловість; dairy industry; бібліографічний покажчик; bibliographical index