Правове забезпечення співпраці підприємств харчової промисловості України з Республікою Білорусь - Когут, Вікторія Ігорівна; Рудик, Петро Андрійович (My University, 2014)
Упродовж існування України як незалежної держави відбувається постійне закріплення діяльності харчових підприємств як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку. Україна є вагомим економічним партнером Білорусії. During the existence of Ukraine as an independent state is a constant consolidation activities, food business both in the domestic and foreign market. Ukraine is an important economic partner of Belarus.
Keywords: підприємства харчової промисловості; Білорусь; правове забезпечення; food enterprises; Belarus; legal support; кафедра економіки і права