Вибір стратегії компанії в умовах невизначеності - Гоменюк, Ольга Олександрівна (My University, 2010)
У статті проаналізовані чотири рівні невизначеності, для яких визначені стратегічні альтернативи та сформульовані можливі дії компанії по вибору найбільш оптимальної стратегії.

The article analyses four levels of uncertainty, for which strategic alternatives are determined and possible company actions for selection of the most optimal strategy are formulated
Keywords: стратегія компанії; корпоративна стратегія; рівні невизначеності; selection of strategy; corporate strategy; levels of uncertainty; кафедра економіки праці та менеджменту