Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні» - Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна Леонідівна (My University, 2021)
У статті наведено розрахунок амінокислотного скору білків сирників «Різдвяні».
Keywords: амінокислотний скор; сирники; amino acid score; cheesecakes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції