Дейниченко, Людмила ГригорівнаРоман, Тетяна ОлександрівнаТаранишина, Інна Леонідівна2021-09-212021-09-212021Дейниченко, Л. Г. Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні» / Л. Г. Дейниченко, Т. О. Роман, І. Л. Таранишина // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 351.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35424У статті наведено розрахунок амінокислотного скору білків сирників «Різдвяні».otherамінокислотний скорсирникиamino acid scorecheesecakesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАмінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»Thesis