Клименко, Михайло МиколайовичШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаГапченко, Наталія ОлегівнаГащук, Олександра Ізидорівна2013-01-152013-01-152001Дек. пат. 33645 UA, МПК 6 А22С11/00, А23І_1/052 Спосіб виробництва ковбасних виробів / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гапченко, Н. О., Гащук, О. І. ; заявник і патентовласник Український державний університет харчових технологій. - № 99031537 ; заявл. 19.03.99 ; опубл. 15.02.01, Бюл. № 1. - 3 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5364Спосіб відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається екструзійний рис в кількості 4-7% до маси основної сировини у гідратованому вигляді у співвідношенні - екструзійний рис : вода 1:2. Method wherein the stage making extruded rice stuffing is added in an amount of 4-7% by weight of the main raw material in the hydrated form in the ratio - extrusion ing features: water 1:2.otherфаршstuffingекструзійний рисгідратаціяextruded ricehydrationкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва ковбасних виробів (Деклараційний патент на винахід № 33645 А)Other