Спосіб виробництва ковбасних виробів (Деклараційний патент на винахід № 33645 А) - Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Гащук, Олександра Ізидорівна (My University, 2001)
Спосіб відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається екструзійний рис в кількості 4-7% до маси основної сировини у гідратованому вигляді у співвідношенні - екструзійний рис : вода 1:2. Method wherein the stage making extruded rice stuffing is added in an amount of 4-7% by weight of the main raw material in the hydrated form in the ratio - extrusion ing features: water 1:2.
Keywords: фарш; stuffing; екструзійний рис; гідратація; extruded rice; hydration; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів