Проектування інформаційної системи захисту промислової інформації з урахуванням тенденцій Industry 4.0 - Власенко, Лідія Олександрівна; Грибков, Сергій Віталійович; Савченко, Тетяна Віталіївна (My University, 2022)
Досліджено проектування інформаційної системи захисту промислової інформації з урахуванням тенденцій Industry 4.0
Keywords: математичне моделювання; інформаційні технології; управління; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; інформаційні технології