Малежик, Іван ФедоровичМарценюк, Олександр СтепановичМельник, Людмила МиколаївнаМирончук, Валерій ГригоровичТаран, Віталій МихайловичШевченко, Олександр ЮхимовичНемирович, Петро МихайловичЯровий, Володимир ЛеонідовичБодров, Віктор СеменовичЗав'ялов, Володимир ЛеонідовичЖеплінська, Марія МихайлівнаЗоткіна, Лариса ВасилівнаКопиленко, Анатолій ВасильовичМисюра, Тарас ГригоровичПопова, Наталія ВікторівнаТеличкун, Володимир ІвановичТочкова, Оксана Василівна2014-03-172014-03-172012Гідравлічні розрахунки / за ред. проф. І. Ф. Малежика // Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування : навч. посібник – Київ : НУХТ, 2012. – С. 1–14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13195Викладено основи проектних розрахунків апаратів і установок для проведення типових процесів харчових виробництв. Розглянуто загальні види та вузли типової апаратури. Наведено приклади розрахунків апаратів і установок. У додатках подано необхідні довідкові таблиці.uk-UKпроцеси і апаратипроектуванняхарчова промисловістьпосібникprocesses and devicesdesigningfood industrymanualкафедра експертизи харчових продуктівкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняГідравлічні розрахункиArticle