Методичні підходи до визначення доцільності та ефективності інтеграції - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2014)
Розроблено систему абсолютних та відносних показників, що характеризують інтеграцію з позицій доцільності та ефективності результатів. A system of absolute and relative indicators are developed. This indicators characterize the integration in the positions of feasibility and effectiveness of results.
Keywords: інтеграція; інтеграційна взаємодія; доцільність; ефективність; integration; integration cooperation; appropriateness; effectiveness; кафедра економіки праці та менеджменту