Дослідження впливу ферментних препаратів на якість рожевих столових виноматеріалів - Бабенко, Ліна; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2015)
Ферментативний каталіз у виноробстві на сьогоднішній день є одним із найбільш перспективних та економічно вигідних технологічних прийомів, направлений на збільшення виходу сусла, покращення стабільності вина і отримання вин з яскравим кольором та ароматом, що є актуальним при виробництві рожевих столових вин.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; ферментативний каталіз; виноматеріал рожевий