Дворецький, Дмитро ПетровичМикулич, СвітланаТимчук, Алла Вікторівна2020-06-172020-06-172020Дворецький, Д. Визначення показників якості твердого сиру з маком / Д. Дворецький, С. Микулич, А. Тимчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 299.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31525Встановлено позитивний вплив додавання маку до сирного зерна для уповільнення зміни рН, а також зменшення вмісту солі. The positive effect of adding poppy seeds to cheese grain to slow down the pH change and reduce the salt content has been established.сирмакякістьcheesepoppyqualityкафедра технології молока і молочних продуктівВизначення показників якості твердого сиру з макомThesis