Визначення показників якості твердого сиру з маком - Дворецький, Дмитро Петрович; Микулич, Світлана; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2020)
Встановлено позитивний вплив додавання маку до сирного зерна для уповільнення зміни рН, а також зменшення вмісту солі. The positive effect of adding poppy seeds to cheese grain to slow down the pH change and reduce the salt content has been established.
Keywords: сир; мак; якість; cheese; poppy; quality; кафедра технології молока і молочних продуктів